Hasselt restaurant aanbiedingen

Korting en aanbiedingen vandaag voor leuke betaalbare restaurants in Hasselt

Ga je graag op restaurant? Met de gastronomische voordeelkaart van RestoPass betaal je tot 50% minder in meer dan 700 restaurants en tot 25% minder in meer dan 350 cinema’s in Belgïe en Luxemburg.

Vanaf   €1,-
-50%

Ga je graag lekker uiteten? Met onze restaurantvoucher reserveer je bij één van de verschillende restaurants een tafeltje voor een driegangen menu. Ook leuk als geschenk of date!

Vanaf   €1,-
-46%

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet met onder andere koffie of thee, croissant, gerookte zalm, brie en versgeperst fruitsap bij Picco Belli in hartje Hasselt

€22€,00   €11,90€
-68%

Pannenkoek óf wafel incl. een milkshake à la carte voor 2-4 personen bij Sammy’s in Hasselt

€38   €11,99
-36%

Geniet van zalige gerechten met een heerlijk 2- of 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij het nieuwe Tenkie Bar in Hasselt

€23,25€   €14,90€
-52%

3-gangen scampimenu voor 1, 2 of 4 personen in Hasselt vanaf € 19,99

€42   €19,99
Mis geen enkele restaurant deal uit Hasselt meer. Schrijf je nu in!
Vergelijkbare deals
Swipe naar rechts om meer deals te ontdekken.

restodeals: de beste restaurant aanbiedingen op één plek

Wij verzamelen alle mogelijke restaurant aanbiedingen, acties en deals op één website. Zo kan je eenvoudig en snel goedkope restaurants vinden in je buurt. Op zoek naar restaurant kortingen vandaag? Zoek niet verder! Dankzij restodeals ontdek je aanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Leuven, Gent, Brugge, Hasselt en veel andere steden. Smakelijk!

Informatie